5.A mailakoak errezeta lantzen aritu dira eta plater
zaporetsu horiek gelan gelditu ez daitezen, ikasle bakoitzak berea eskaini
digu. Horrela zuek zuen etxeetan egiteko
eta probatzeko aukera izanen duzue.
Danik enpanadaren errezeta egin du, Delfinak Sushirena,
Jannyk fruta entsaladarena eta
Paolak yogur bizkotxorena.
Gure bideoa
ikusi eta on egin.
L@s alumnos y alumnas
de 5.A han trabajado la receta y para que los sabrosos platos no se queden en
clase, cada alumno nos ha ofrecido el suyo.
Asi tendréis la oportunidad de hacerlos y gustarlos en vuestras casas.
Dani ha realizado la
receta de empanada, Delfina la de Sushi, Janny la de macedonia de fruta y Paola
la de bizcocho de yogur.
3.A mailakoek zenbait animaliren deskribapena egin digute.Dianak krokodiloa aukeratu du, Jose Luisek katamotza eta Idoyari izurdea izan da deskribatzeko gehien gustatu zaiona.
Dekribapena egun batzutan landu ondoren hau da gure lagunek
egin diguten lana.
Los alumnos y alumnas
de 3ºA han realizado la descripción de algunos animales. Diana ha descrito el
cocodrilo, José Luis el lince e Idoya el delfín.
Después de trabajar la
descripción en clase nos han ofrecido una pequeña grabación.
HH eta 1.A taldean “Baztan munduan”landu dute bigarren
hiruhileko honetan. Euskara gelan ere
proiektuan parte hartu dugu, Baztango geografiaz zenbait ezaguera landuz.
Herrien izenak eta irudiak identifikatzen ikasi dute.
Azkenean, Baztango liburuxka egin dute etxera eramateko,
bertan hamabortz herrien eta Xorroxinen aragazkiak agertzen direlarik.
No hay comentarios:
Publicar un comentario